.: Us Together :.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.: Wedding Anniversary :.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

.: My Q Jr. :.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, November 24, 2015

It's My Born Day!

I turns 30 years old last 2 days.. Am I that old? Heck yes!

ayat nak sedapkan hati
Na.. Three.. Zero.. It is just a number..

What matters is.. The 'Inside'.. Our heart.. Our soul.. 

I'm always young..

Ahaks.. People also seems to think that I am 20s.. 

For my family, THANK YOU so much for 'jaga' me till who I am today..

For my beloved husband, THANK YOU so much for such a surprising gift.. Your bag magically change to a bouquet of flowers huh..?

So sweet.. 

Well, I am not bunga type of person.. But I did informed him once.. "Nak juga rasa feeling2 dapat sejambak bunga from loved one".. Ala.. macam dalam drama2 melayu tu.. Bila GF merajuk jer, si BF pon bawak sejambak bunga.. xpon sekotak coklat.. xpon sekoq beruang fluffy.. Nampak sgt pengaruh TV aku ni.. Mmg btol lah.. Bukan dapat bunga je depan mata, hati aku pon berbunga bunga bunga weh... =D 

Dah tahu dah hajat lepas ni.. Aku nak request blink2 plak lah.. Haha.. Mahu kena panahan tajam jelingan mata laki aku ni.. Ooo.. Dah bagi betis, ko nak peha pulak ye.. Siap kau..!

For my little one, Qayyum Zafri Imran, your braveness by giving away a speech and your energetic dance move at your school's concert last 2 days are perfect enough too complete my day.. Mummy pon xberani nak kluar stage dulu2.. Teacher elok dh mekap2, last2 belakang dewan je aku duduk..

For my friends, THANK YOU THANK YOU THANK YOU soooo muchh for all the wishes.. 

Sharing the moments with you.. 
Yes, YOU! ^_^ sbb awak je yang sudi baca blog berhabuk saya ni.. 



 


A lovely gift received a day after. Thanks Vivi!




Friday, July 25, 2014

Alhamdulillah..

ALHAMDULILLAH...
Terima kasih Ya Allah kerana aku masih lagi disini..
Masih lagi berkesempatan menghayati dan menikmati ciptaanMu..
Masih lagi berkesempatan menambah amal ibadahku..
Masih lagi berkesempatan hidup bersama jodohku..
Masih lagi berkesempatan mewarnakan kanvas putih anugerah kurniaanMu..

Aku amat-amat bersyukur..
Kau kuatkan lah hatiku..

Kau teguhkan lah pendirianku..
Kerna aku kadang kala tewas..





Friday, February 17, 2012

.: 2012 :.

2011..
Tahun penuh kegembiraan..
Tahun ku bergelar isteri kepada SHAFIQ AZRUL BIN DAHLAN..
Tahun ku bergelar ibu kepada QAYYUM ZAFRI IMRAN BIN SHAFIQ AZRUL..
Semoga keluargaku ini dirahmatiNya..
Dan..
Moga rezeki kami sekeluarga bertambah lagi tahun ini..

Note : Hopefully not too late to post 2011 entry.. Fully rest since it's my maternity leave..^_^

.: Qayyum Zafri Imran bin Shafiq Azrul :.

.: Back to Office :.

Hey all..
I'm back from a loooonnnggg holiday.. Holiday with my little one..
Since bergelar mommy to QZI, life is so so sooooo great..
Happy.. Bahagia.. (Walaupun kadang2 tu terMoody jugak..)
Thank you Allah for giving us the most precious gift..

Thursday, November 3, 2011

.: A Dream Come True :.

Long time I've  dream to own one of this branded handbag..
Just thought of saving my own money to buy it..

BUT..

Surprised by him..
Unexpected gift from him..

Now I own it..




Thank you so much kepada Encik Suami.. xoxo..

.: Semakin Hampir :.



Perasaan kini bercampur baur..
Most of it, feel so excited..
Less than 4 weeks lagi sebelum tarikh itu..
Harap semuanya baik-baik sahaja..
Ya Allah, kau permudahkan lah segala urusan ku nanti..
Amiinn..